Starters:
- Rökt bonito, tomat, fänkålspollen 165
- Tartar, sardeller, kapris & parmesan 175
- Ricottagnudi, kantareller, spritärtor & parmesan 185
- Arancine al Ragù 155
- Cantaloupemelon, spalla, getost & pistage 175
Mains:
- Ångad kummel, friterad zucchini & mynta 295
- Pumpa, vild svamp, svartkål, hasselnötter & linser 265
- Grillad butcher steak, tropea lök & lökmajonäs 275
Sides:
- Polenta fries, parmesan & persilja 75
- Rostad potatis & persilja 60
- Foccacia, vispad ricotta & olivolja 65
Pizza:
- Tomat, mozzarella, parmesan & basilika 185
- Tomat, salsiccia, rödlök & pecorino 215
- Gorgonzola, ´Nduja, mozzarella, fänkål & honung 225
- Kantareller, mozzarella, gremolata & parmesan 255
Desserts:
- Valnötskaka, plommon & lagerbladsglass 135
- Bonet med mandelbiskvi & grädde 125